Hem

Referenser

Här följer ett axplock från några av mina tidigare klienter:

”Att börja i coaching visade sig bli den 'kick' jag behövde i livet. Tankarna blir klarare, själen tar form och viljan blir starkare. Och då sprider sig friden och harmonin! Sissi är otrolig att jobba med – hon är peppande, empatisk, klok och erfaren när det gäller att förstå människors psyke. Genom sin värme får hon min autencitet att blomma – otroligt hur effektivt det fungerar, jag är faktiskt förvånad.”

Caroline Geijer
redaktionschef på tidningen mama

Jag kontaktade Sissi i en period av mitt liv då jag mådde väldigt dåligt psykiskt. Jag visste inte om coaching var rätt hjälp för mig men efter en gratis provsession hade jag bestämt mig för att Sissi var stödet jag behövde. Jag befann mig i en storm orsakad av flera stora förändringar, först hade jag blivit mamma och därefter flyttade vi utomlands så stressen, osäkerheten och ensamheten tillsammans med språksvårigheter och kulturkrockar gjorde mig låg och ledsen. Jag hade tappat fotfästet. Sissi och jag började ha sessioner ungefär var fjortonde dag med hjälp av internettelefoni - Skype. Jag har avsatt tid, jobbat hårt och haft många idéer själv. Jag har fört dagbok och antecknat och testat nya vägar. Sissi har stöttat, tipsat, lett och peppat. Hon har med sin flexibilitet och sina idéer hjälpt mig att hjälpa mig själv att hitta tillbaka till glädjen och den inre harmonin som jag hade tappat. Jag vet att jag är good enough igen. Hon har dessutom gjort det där lilla extra som fått mig att känna mig sedd och betydelsefull. Hon har specialkunskaper och erfarenheter inom flera områden och det har verkligen hjälpt mig.

Nu har vi avslutat vår sista session och det är med blandade känslor. Det känns otroligt skönt för jag har nått dit jag ville, jag mår faktiskt jättebra! Men jag kommer att sakna våra sessioner och mitt trygga och glada bollplank. Det känns skönt att veta att du finns där om jag behöver bolla en tanke eller idé.

Tack Sissi för allt. Nu känner jag att jag har tillräckligt med kontroll för att tappa kontrollen!

Helena

För mig har det varit mycket givande att bli "coachad". Jag har fått en ny säkerhet både privat och i mitt arbete. Det har varit tufft emellanåt, då Sissi har ställt "svåra" frågor som jag har fått fundera mycket över och ibland tvingats rannsaka mig själv. Jag har förstått att jag måste tänka mera på mig själv och faktiskt säga nej ibland till min omgivning. Jag har även upptäckt att meditation är ett mycket effektivt sätt att sänka stressnivån. Det är lätt att öppna sig för Sissi som är en varm och empatisk person.

Ylva

Att träffa Sissi gav mig nya ögon, hon har varit betydelsefull för mig i coachingen och ännu mera efteråt när jag har haft tid för eftertanke. Hon har öppnat nya vägar och ett nytt tänkande för mej. Tänker ofta på Sissi med sitt härliga positiva sätt. Jag kände mig alltid välkommen.

Kerstin

Att jobba med sig själv och sin egen självkänsla har blivit mycket vanligt idag. Jag riktade även min uppmärksamhet mot detta vid ett svårt tillfälle i mitt liv. Jag lade märke till en annons av Symvonia Coaching med en bild av Sissi. Bilden av henne sa mig mycket. Hennes leende och utstrålning avgjorde beslutet att ringa.
Första samtalet var blygsamt och man kände en viss osäkerhet med hur coaching skulle gå till. Ordflödet sköttes till större delen av Sissi, vilket jag tyckte var otroligt skönt och lättade på nervositeten. hon beskrev mycket noggrant hur det skulle gå till. Allt från min egen roll till hennes roll. Avtalet mellan oss mm. Mycket lättförstådd information framfört på ett mycket bra sätt.
Jag kände under tiden som Sissi pratade att det var en kvinna jag kunde lita på och känna förtroende för. Jag kände mig trygg och jag kunde sen framföra vad jag ville ha ut av coachingen och vad jag upplevde svårt. Utifrån denna information skulle vi då arbeta fram mål att arbeta emot och det var en lättnad som lade sig över mig då jag kände att resan hade börjat.
Enklaste av hela coachingen var att jag visste på en gång vad mina mål var. Men det var inte bara att säga orden som beskrev dem. Sissi ville att vi skulle bygga ihop en mening av den viljan, det var det svåraste. Jag måste säga att Sissi är otroligt duktig på att ge stöd och uppmuntran. Att kunna berätta om sina önskningar kan man bara göra för någon man fått förtroende för. Det är det som är det svåraste i dagens samhälle tror jag, att känna tillit och se medmänniskor. Detta är något som Sissi kan se och ge.
Jag blev tvungen att avbryta min coaching men jag kommer att återkomma till Sissi. Jag saknar henne och sänder henne en tanke ibland. Hennes samtal och sätt att arbeta gav mig något jag kan kalla för frid.

Åsa


Jag vet vad det är jag vill, tänker och känner inom mig, men jag får inte ihop det! Sissi formulerar det på ett sätt så att sanningen genljuder i varje cell i mig. En liknelse som dyker upp är: "Jag vet exakt vart jag har mina räkningar, de ligger huller om buller i ett par lådor, men att bli coachad innebär att man får in dem i en pärm så att det blir lättöverskådligt"!

Sanna                                                                                                                   Fritidspedagog

Jag är en av Sissi Nahlboms klienter och måste säga att jag är över förväntan nöjd. Coachningen i sig är ett mycket kraftfullt verktyg att förändras eller att förändra de saker man anser sig behöva. För mig har detta haft stor betydelse i mitt dagliga liv och jag får ofta olika aha upplevelser och blir då ytterligare stärkt i att detta är rätt, och att jag är på rätt väg.

Sissi är i sin coachning tillitsfull och professionell i sitt agerande, hon har en förmåga att hitta de rätta sakerna att prata om och att utveckla, att verkligen sätta sakerna på sin spets, vilket i sammanhanget är viktigt. Något annat viktigt är att Sissi också har en empatisk sida och tolkar in då det kan behövas en paus. Något som också haft stor betydelse för mig. Att bli coachad av Sissi är som att åka berg och dalbana. Både positivt men ibland otroligt jobbigt. Det gäller då att komma ihåg varför man valt detta kraftfulla verktyg att förändras och samtidigt vara tacksam för att man fått förmånen att träffa Sissi Nahlbom.

Något jag varmt rekommenderar till alla, oavsett i vilken fas i livet du befinner dig.

Therese
fotograf

Sissi har hjälpt mig framåt i livet. Hon är som en fé med ett trollspö!
...att jag vågar umgås med mig själv
...att jag mediterar två gånger per dag vilket tidigare var otänkbart
...att kunna se saker ur ett annat perspektiv
...att få läxor och slutföra dem
...att stå ut med att vara ensam med mig själv
...att få den tid jag behöver var fjortonde dag under minst två timmar!
Jag har fått ett bättre självförtroende och en mycket bättre självkänsla. 
Jag vet mer om mig själv och mina förmågor; tagit reda på vem jag är!
Jag har fått bättre kontakt med mina barn och känner mig lugn för det mesta numera.

Gittan
Barnskötare/långtidssjukskriven

 

Nyheter
2011-04-03 Kurs i personlig utveckling för enskilda och grupper...
Läs mer


2011-04-03 Var med och diskutera existensiella frågor på min blogg!...
Läs mer


2010-07-08 Betala med Friskvårdscheck...
Läs merFler nyheter